Voorkeursformulier Bensdorp Townhouses

Voorkeursformulier Bensdorp Townhouses

Op dit formulier kunt je jouw voorkeuren invullen voor een woning in het project Bensdorp Townhouses. Invullen verplicht je tot niets. Je kunt meerdere voorkeuren aangeven. Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. 

Neem voor meer informatie contact op met Harmen Bisschop van Tuinen van Heyen Makelaars via harmen@heyen.nl of 06-11901800. Hij kan je indien gewenst ondersteunen bij het invullen van het voorkeursformulier. 

Relevante verkoopinformatie (zoals de verkoopbrochure en prijslijst) kun je hier downloaden.

zoals vermeld in paspoort

Overige gegevens

Gezinssamenstelling

Voorkeuren

Situering Bensdorp Townhouses

Bouwnummers 2 en 3 zijn reeds verkocht. Het gaat om bouwnummer 1: Geschakelde villa, hoek – 191 m2 op een kavel van 241 m2 – € 970.000,- v.o.n.

Bouwkundige opties

Ondertekening

Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.

Op basis van dit voorkeursformulier en een mogelijke screening door een aan ons project gelieerde financieel adviseur worden kandidaten uitgenodigd bij Heyen Makelaars om nader kennis te maken met Bensdorp Townhouses en het turnkey-concept van ReadyforLiving. Aan de hand van de kennismaking en de beschikbaar gestelde informatie worden opties toegewezen.

Neem voor meer informatie contact op met Harmen Bisschop van Tuinen van Heyen Makelaars via harmen@heyen.nl of 06-11901800.

Aldus naar waarheid ingevuld,
Wis handtekening