Bensdorp Townhouses

18 november 2020 by

Nu te koop: drie Townhouses in Bussum

Aan de rand van het Spiegel, aan de Nieuwe Spiegelstraat, ontwikkelen we drie grote nieuwbouwwoningen, volledig turnkey. De huizen worden onder andere – als onderdeel van de koopsom – voorzien van glad gestucte plafonds en wanden, een luxe badkamer, raamdecoratie, visgraatparketvloer en een SieMatic-keuken met inbouwapparatuur van Gaggenau.

De huizen hebben geen vaste prijs, bieden kan vanaf € 875.000,- en € 915.000,- v.o.n.

Locatie

De drie huizen komen aan de Nieuwe Spiegelstraat in Bussum, aan de rand van het geliefde Spiegel. Het is het sluitstuk van de herontwikkeling van de Bensdorp-locatie. Op loopafstand van het gemoedelijke centrum en vlakbij de stations Naarden-Bussum en Bussum-Zuid. Vanaf hier is het 24 treinminuten naar Amsterdam CS en 29 minuten naar de Zuidas. Utrecht is in 23 minuten bereikbaar. Binnen enkele minuten ben je vanaf de bouwlocatie op de snelweg A1 of de N524 richting Hilversum of N236 richting Diemen. De perfecte bereikbaarheid, in combinatie met voorzieningen en natuur, maken Bussum al jaren een zeer geliefde woonlocatie.

De huizen

De drie townhouses bestaan uit twee halfvrijstaande- en een tussenwoning. Het woonoppervlakte is circa 192 m2. Opvallend zijn de grote raampartijen en de architectuur in de stijl van Dudok. Een project in zeer hoge kwaliteit.

Alle huizen hebben parkeergelegenheid voor twee auto’s op eigen terrein.

Begane grond

De begane grond bestaat uit een home office en een grote open keuken (36 tot 44 m2). De grote, open woonkeuken wordt een eiland met een hoge kastenwand van SieMatic voorzien van inbouwapparatuur van Gaggenau. Direct aan de keuken is een patiotuin.

Op deze verdieping is ook een grote inpandige berging voorzien. Optioneel is een garage te realiseren.

Eerste verdieping

De eerste verdieping biedt een grote living van circa 54 m2 met daaraan een dakterras van 19 m2. Net als in de rest van de woning komt hier een visgraat parketvloer en glad gestuukte wanden en plafonds.

Tweede verdieping

De tweede verdieping bestaat uit drie slaapkamers (circa 21 m2, 9 m2 en 7 m2) en een mooie badkamer voorzien van visgraat handvormtegels op de achterwand, 30×90 cm tegels op de vloer en een eikenhouten meubel van Looox.

Deze luxe standaard is gezet om de koopsom te bepalen. Wil je een heel andere turnkey afwerking, kom naar onze showroom om dit op maat te bepalen.

Plattegronden per bouwnummer

Optieplattegronden

In overleg zijn er verschillende opties mogelijk, zoals een extra badkamer, een garage en een vergrote woonkeuken. Zie meer op de bijgevoegde optieplattegronden.

Woonklaar

De Bensdorp Townhouses zijn woonklaar bij oplevering: ReadyforLiving. Als koper zoek je alle binnenafwerking uit bij onze showroom Woon-inspiratie. Dit is onderdeel van de koopsom en wordt aangebracht voor oplevering. Direct na oplevering kun je in het huis gaan wonen: niet klussen of coördineren. Wij regelen alles voor je, zo komt er zelfs een ReadyforLiving-klusjesman helpen met het ophangen van je lampen en schilderijen…

Materialen

De huizen worden woonklaar opgeleverd, waarbij van de volgende binnenafwerking in de woonvertrekken (keuken en living, home office, verkeersruimten en slaapkamers) is uitgegaan.

  • Wandafwerking woonvertrekken: glad stucwerk
  • Plafondafwerking woonvertrekken: glad stucwerk
  • Vloeren woonvertrekken: visgraatparket eiken, finish zelf te bepalen
  • Keuken: SieMatic in similaque of mat, kleur zelf te bepalen
  • Inbouwapparatuur: Gaggenau-kookplaat, afzuigkap, combi-oven (200-serie), vaatwasser, koel-vriescombinatie
  • Raamdecoratie: inbetweens op de begane grond en eerste verdieping, jaloezieën op de tweede verdieping
  • Sanitair: Villeroy & Boch
  • Tegelwerk: 30×90 cm op de vloeren, 30×60 cm op de wanden, accenttegels in handvorm, visgraat
  • Kranen: matzwart
  • Badkamermeubel: LoooX eiken

Procedure

Je kunt tot woensdag 30 december, 17.00 uur, bieden op de woning van je keuze. Dit kan via het biedingsformulier. Ontwikkelaar ReadyforLiving zal de huizen op donderdag 31 december via Buisman Makelaars toewijzen.

Meer informatie

Wil je graag op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

CONTACT

Concertgebouwplein 14 - 1071 LN Amsterdam
T: 020-2358800 - E: info@readyforliving.nl

Privacyverklaring

Powered by: beeSeen | © 2021 ReadyforLiving