Over ReadyforLiving

ReadyforLiving is een projectontwikkelaar met een unieke werkwijze: Iedere woning wordt woonklaar opgeleverd, naar eigen smaak van de koper, binnen de verkoopprijs

Woonklaar, naar smaak van de koper, als onderdeel van de koopsom

ReadyforLiving maakt – onze naam zegt het al – woningen die ‘klaar zijn om te wonen’ bij oplevering. Met een koopsom inclusief luxe keuken, badkamer, vloer, wandafwerking en raamdecoratie, compleet naar smaak van de koper.

Zelf uitzoeken bij Woon-inspiratie

Als koper zoek je zelf uw binnenafwerking uit bij Woon-inspiratie, de eigen showroom van ReadyforLiving in Lelystad. Onze Woonexperts weten alles van de laatste trends en kunnen u goed adviseren. 

In de showroom kun je naar hartelust mixen en matchen met diverse materialen. Een ReadyforLiving-woning, schaal 1:1 en diverse keuken- en badkameropstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden van jouw nieuwe huis. 

Wij werken onder andere met kwaliteitspartners als Villeroy & Boch, hansgrohe, RAK, Siemens, Quooker en SieMatic. Alles voor jouw droomhuis!

Voordelen bij financiering

ReadyforLiving nieuwbouw kopen biedt voordelen bij financiering. De woning, alle binnenafwerking en eventueel meerwerk, zijn volledig hypothecair financierbaar. De bank is verzekerd van een complete woning op het moment van oplevering, de koper heeft geen eigen middelen nodig voor de binnenafwerking. Zekerheid voor alle partijen. 

Turnkey: het huis is ‘af’ bij oplevering

Alles wat je als koper hebt uitgezocht is aangebracht in de woning bij oplevering. Je kunt er direct gaan wonen. 

Na de oplevering komt er een ReadyforLiving-klusjesman voor een halve dag om te helpen met het ophangen van lampjes en schilderijen. Volledig ontzorgd.

Ons bedrijf 

ReadyforLiving bouwt turnkey woningbouwprojecten voor de koop- en huurmarkt sinds 2012. Wij werken samen met onder andere gemeenten, (ontwikkelende) aannemers en (institutionele) beleggers aan de bouw van woonklare appartementen en woningen, door heel Nederland. Lees meer over ons bedrijf.

ReadyforLiving is inclusief

luxe keuken met inbouwapparatuur
luxe badkamer met royaal tegelwerk (o.a. 60×60 cm op de vloer en 30×60 cm op de wand)
vloerafwerking
vloerafwerking
wandafwerking
raamdecoratie