Lorentzhof

Amersfoort
11
woningen
103-118
m2
95-245
m2 kavel
2024
vanaf € 570.000,- v.o.n.

Kenmerken

 • woonklaar bij oplevering
 • autoluw, kindvriendelijk hof
 • nieuwbouw in het Leusderkwartier

Status

Alle woningen in het project Lorentzhof Amersfoort zijn verkocht of onder optie. Neem voor meer informatie contact op met Ditters Makelaardij Amersfoort via 033-3012605 of amersfoort@ditters.nl.

Verkoopstukken

Locatie

Op een nieuw te bouwen autoluw hof aan de Lorentzstraat in de geliefde Amersfoortse woonbuurt Leusderkwartier komt het Lorentzhof. Op dit hof komen 11 luxe turnkey ééngezinswoningen: nieuwbouw in een bestaande woonomgeving. 

De architectuur is een duidelijke knipoog naar de bouw van de dertiger jaren: brede deuromlijstingen, forse dakoverstekken en fraaie metselwerkdetails.

Het Lorentzhof komt vlakbij de gemoedelijke Leusderweg, het gezellige centrum van Amersfoort ligt op circa 10 fietsminuten. 

Woningen

De 11 woningen komen in korte rijtjes. Er zijn 4 hoekwoningen en 7 tussenwoningen beschikbaar. De hoekwoningen zijn tussen de 103 en 111 m2 groot en komen op kavels van 138 tot 220 m2. De tussenwoningen zijn 104 tot 118 m2 groot en hier zijn de kavels 95-245 m2. 

De meeste tussenwoningen zijn voorzien van een vaste trap naar de zolderverdieping waardoor deze ruimte goed te gebruiken is. De hoekwoningen hebben een opvallend ruime en speelse woonkamer met open woonkeuken. Bij bouwnummer 1 is er parkeergelegenheid op eigen terrein. Opvallend zijn de dubbele tuindeuren en optionele uitbouwen en veranda’s. Op de eerste verdieping bevinden zich bij alle woningen drie slaapkamers. 

De huizen zijn woonklaar bij oplevering en voorzien – naar smaak van de koper – van een luxe keuken met inbouwapparatuur, luxe badkamer (o.a. royaal tegelwerk, Villeroy & Boch sanitair en kranen van hansgrohe), vloerafwerking, wandafwerking en raamdecoratie. 

De woningen zijn zeer energiezuinig en worden voorzien van een warmtepomp en PV-panelen. De installatie is zeer gebruiksvriendelijk. Lagere energiekosten en een hoog comfort.

ReadyforLiving

Met het bepalen van de verkoopprijs van de woningen is gerekend met de volgende woonklaar afwerking:

 • greeploze keuken met 5 inbouwapparaten
 • complete luxe badkamer met royaal tegelwerk (o.a. 60×60 cm op de vloer), sanitair van Villeroy & Boch en kranen van hansgrohe
 • Easydrain en handdoekradiator
 • PVC vloer – finish naar keuze – met witte MDF-plint op de begane grond
 • gladde wandafwerking op de begane grond (glad scanbehang met sauswerk)
 • laminaatvloer – finish naar keuze – met witte MDF-plint op de eerste verdieping
 • wandafwerking met fijne korrel op de eerste verdieping
 • raamdecoratie

Naar eigen smaak uit te zoeken of aan te passen bij onze showroom Woon-inspiratie.

Meer weten?

Door hieronder je gegevens achter te laten houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen van Lorentzhof.

Makelaar Lorentzhof

Ditters Makelaardij Amersfoort

Ditters Makelaardij Amersfoort

Daltonstraat 38

3817 VB Amersfoort

033-3012605

amersfoort@ditters.nl

logo Ditters Makelaardij Amersfoort