Living in Lemmer

Lemmer
4
woningen
135
m2
134-248
m2 kavel
2023
vanaf € 385.000,- v.o.n.

Kenmerken

 • duurzame nieuwbouw
 • Tramdijk Oost in Lemmer
 • woonklaar bij oplevering

Status

Alle woningen in het project Living in Lemmer zijn verkocht of onder optie. Neem voor meer informatie contact op met Dijkman Makelaardij.

Locatie

Dit kleinschalige nieuwbouwproject van 4 woonklare ééngezinswoningen komt aan de Boekebeamstrjitte in de buurt Tramdijk Oost in Lemmer. Vlakbij de woningen is een supermarkt en basisschool. 

Het dorp Lemmer heeft een regiofunctie en daarmee een hoog voorzieningenniveau. 

Woningen 

De woningen zijn 135 m2 groot en komen op een kavel van 134 m2 tot 248 m2. Bij één van de woningen komt een grote berging en parkeergelegenheid voor 2 auto’s. De andere woningen hebben een buitenberging in de tuin, deze tuin is via een ‘achterom’ te bereiken.

Het project Living in Lemmer is duurzaam en comfortabel, voorzien van PV-panelen en warmtepompen. 

Deze huizen zijn als onderdeel van de koopsom volledig woonklaar naar smaak van de koper: keuken, badkamer, vloer, wandafwerking en raamdecoratie. Kopers zoeken dit uit bij onze showroom Woon-inspiratie in Lelystad. 

Begane grond

Woonkamer met open keuken. De greeploze keuken, naar smaak van de koper, is voorzien van composiet werkblad, 5 inbouwapparaten en een Quooker. De wanden worden op deze verdieping glad afgewerkt (glad glasvliesbehang), op de vloer komt een fraai laminaat. Raamdecoratie: witte inbetweens (halftransparante gordijnen) aan de achterzijde en witte rolgordijnen op de overige ramen.

Optioneel kan de woning worden verlengd met een uitbouw van 1.20 of 2.40 meter aan de woonkamer. Bij één hoekwoning is het ook mogelijk deze op alle verdiepingen te verbreden. 

Eerste verdieping

Drie slaapkamers (afwerking: laminaat, gladde wanden en witte rolgordijnen) en een luxe badkamer. De badkamer is voorzien van o.a. een wastafelmeubel, glazen douchewand en designradiator. Op de vloer en wanden royaal tegelwerk (60×60 en 30×60 cm). Het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen van hansgrohe. 

Tweede verdieping

De tweede verdieping bestaat uit een ruimte van circa 25 m2 en een installatieruimte met opstelplaats voor wasapparatuur en warmtepomp. De steenachtige delen van de wanden worden voorzien van glad glasvliesbehang. Optioneel is hier door o.a. extra ramen een vierde slaapkamer en vijfde kamer te realiseren. 

Bovenstaande luxe standaard is de basis waarmee we de koopsom hebben bepaald. Wil je een andere turnkey afwerking? Bij Woon-inspiratie kunnen we dit op maat samenstellen.

ReadyforLiving

Bij het bepalen van de verkoopprijs van de woningen is gerekend met de volgende woonklaar afwerking:

 • greeploze keuken met 5 inbouwapparaten, Quooker en composiet werkblad – naar keuze van de koper
 • laminaatvloer op de begane grond en eerste verdieping met witte MDF-plint – naar keuze van de koper
 • wandafwerking glad glasvliesbehang met sauswerk
 • raamdecoratie
 • badkamer met royaal tegelwerk (60×60 op de vloer, 30×60 op de wand) – naar keuze van de koper
 • sanitair van Villeroy & Boch en kranen van hansgrohe
 • Easydrain
 • douchewand
 • wastafelmeubel 60 centimeter breed
 • handdoekradiator

Meer weten?

Door hieronder je gegevens achter te laten houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen van Living in Lemmer.

Makelaar Living in Lemmer

Dijkman Makelaardij B.V.

Dijkman Makelaardij B.V.

Kortestreek 12

8531 JE  Lemmer

Telefoon 0514-569540

E-mail info@dijkmanmakelaardij.nl

logo Dijkman Makelaardij B.V.