Grandioos Wonen

Tussenwoning

Lelystad
30
woningen
90
m2
107-119
m2 kavel
2022
€ 230.175,-

Kenmerken

  • 90 m2, drie slaapkamers
  • inclusief luxe keuken
  • inclusief luxe badkamer

Status

Alle woningen in het project Grandioos Wonen zijn verkocht of onder optie. Neem voor meer informatie over de status contact op Buisman Makelaars via info@buismanmakelaars.nl of 0320-202040.

Locatie

De tussenwoning is onderdeel van het nieuwbouwproject Grandioos Wonen van ReadyforLiving in Warande Lelystad. De 30 woningen komen aan de Waterbies en Koriander, autoluwe lanen aan de rand van de buurt. Dit is de locatie waar voorheen de Buizerdweg lag.

Op loopafstand bevinden zich het Kindcentrum Warande, DEEN-supermarkt en eerstelijns zorg. Het stadshart is in circa 10 fietsminuten te bereiken. Via de snelweg ben je in 14 minuten in Almere.

Woning

De tweelaagse woning is 90 m2 groot en komt op een kavel van 107 en 119 m2. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Het huis wordt opgeleverd inclusief luxe keuken en luxe badkamer, naar smaak van de koper.

Begane grond

Woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur en een granieten werkblad.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een berging met aansluiting voor de wasmachine en een complete badkamer (o.a. sanitair van Villeroy & Boch en kranen van hansgrohe).

Optioneel

Optioneel kan de woning worden uitgebreid met een uitbouw van 1.20 of 2.40 meter. Een opbouw met extra slaapkamer is ook mogelijk.

Verkoopprocedure

Deze woningen gaan op 1 juli in verkoop. Stuur een e-mail aan de makelaar via info@buismanmakelaars.nl om meer te weten te komen over de verkoopprocedure. Er is veel animo voor deze woningen, ontwikkelaar zal toewijzen. Het is de bedoeling dat de koper van de woning deze ook zelf gaat bewonen.

ReadyforLiving

Bij het bepalen van de verkoopprijs van deze tussenwoning is gerekend met de volgende ReadyforLiving-binnenafwerking:

  • luxe keuken met 5 inbouwapparaten en granieten werkblad, naar smaak van de koper
  • luxe badkamer met royaal tegelwerk (60×60 cm op de vloer en 30×60 cm op de wand)
  • sanitair van Villeroy & Boch
  • kranen van hansgrohe
  • Easydrain

Meer weten?

Door hieronder je gegevens achter te laten houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen van Grandioos Wonen.

Makelaar Grandioos Wonen

Zie ook dit woningaanbod