Grandioos Wonen Lelystad

Vrijstaande villa

1
woning
148
m2
484
m2 kavel
2022
vanaf € 650.000,- v.o.n.

Kenmerken

 • vrijstaand 148 m2 en garage
 • speelse living
 • zeer luxe woonklaar naar smaak van de koper

Status

Deze unieke woning gaat op dinsdag 1 juni in verkoop via Buisman Makelaars.

Locatie

De vrijstaande villa komt op een mooie hoek (de nieuwe Buizerdlaan en Waterbies) in het project Grandioos Wonen van ReadyforLiving. 

Op loopafstand bevinden zich het Kindcentrum Warande, DEEN-supermarkt en eerstelijns zorg. Het stadshart is in circa 10 fietsminuten te bereiken. Via de snelweg ben je in 14 minuten in Almere. 

Woning 

Er wordt maar één vrijstaande woning gebouwd in het project Grandioos Wonen: ‘one of a kind’. Het huis heeft de voor Grandioos Wonen kenmerkende ‘Dudok’-architectuur: gele baksteen, strakke lijnen en fraaie detaillering.

BEGANE GROND 

De living op de begane grond is circa 50 m2 groot. De schuin weglopende aanbouw, met veel glas, zorgt voor leuke hoeken: dit is een ideale plek om een grote eettafel neer te zetten.

De eilandkeuken heeft inbouwapparatuur van Siemens en een Quooker. Deze keuken kun je naar eigen smaak uitzoeken bij Woon-inspiratie. 

De vloer wordt door de hele woning voorzien van PVC, naar smaak van de koper. Wil je iets heel anders, bijvoorbeeld een parketvloer? Ook dat is optioneel mogelijk.

In het hele huis komen gladde wanden (glad glasvlies) en raamdecoratie: rolgordijnen en inbetweens op de begane grond, aan de achtergevel. 

Optioneel is de woning aan de achterzijde uit te breiden met een aanbouw van 1.20 of 2.40 meter. 

EERSTE VERDIEPING

Drie slaapkamers en een complete luxe badkamer, voorzien van royaal tegelwerk (o.a. 60×60 op de vloer), sanitair van Villeroy & Boch en kranen van hansgrohe. De badkamer wordt verder voorzien van een wastafelmeubel en een glazen douchewand. 

Net als op de begane grond wordt deze verdieping voorzien van een PVC-vloer (finish zelf uit te zoeken) en gladde wandafwerking. Optioneel is hier een balkon te maken bij één van de slaapkamers. 

TWEEDE VERDIEPING

De tweede verdieping kan naar inzicht van de koper een fijn atelier, praktijkruimte of home office worden. Op deze verdieping ook een PVC-vloer, gladde wanden en rolgordijnen. Optioneel kan hier een vierde slaapkamer worden gemaakt, met openslaande deuren naar een dakterras.

Op deze verdieping is ook de technische ruimte, met aansluiting voor wasmachine en wasdroger.

READYFORLIVING

Deze villa is volledig woonklaar bij oplevering en voorzien van: 

 • eilandkeuken (hoogglans of mat) met granieten werkblad, 5 inbouwapparaten van Siemens en een Quooker naar keuze van de koper
 • PVC-vloer met witte MDF-plint op alle verdiepingen – naar keuze van de koper
 • gladde wandafwerking (glad glasvlies) op alle verdiepingen kleur wit
 • rolgordijnen, kleur wit 
 • inbetweens op de begane grond aan de achterzijde, kleur wit
 • badkamer met royaal tegelwerk, 60×60 cm op de vloer, 30×60 cm op de wand en stroken achter de douche – naar keuze van de koper
 • sanitair van Villeroy & Boch en kranen van hansgrohe
 • Easydrain
 • handdoekradiator
 • wastafelmeubel
 • glazen douchewand

Meer weten?

Laat hier je gegevens achter en we houden je op de hoogte over alle ontwikkelingen rond Grandioos Wonen Lelystad (Vrijstaande villa).

Makelaar Grandioos Wonen Lelystad

Buisman Makelaars

Zilverparkkade 15

8232 WJ Lelystad

Telefoon: 0320-202040

info@buismanmakelaars.nl

www.buismanmakelaars.nl

logo Buisman Makelaars

Zie ook dit woningaanbod