Tussenwoningen Living in Zeewolde

5 april 2018 by

De tussenwoningen van Living in Zeewolde zijn 114 m2 groot en liggen op kavels van 148 m2. Er zijn 4 tussenwoningen beschikbaar.

 

LOCATIE

De woningen komen aan De Vriendschap (ter hoogte van het Roode Hert) in de tweede fase van de Molenbuurt in Polderwijk, vlakbij de DekaMarkt en het water van de Waterlinie en het Wolderwijd. Door de wadi’s voor de woningen liggen ze verder van de weg – groen direct voor de deur.

INDELING

De woningen hebben een royale living met openslaande deuren naar de achtertuin. Aan de voorzijde van het huis is een luxe keuken met 5 inbouwapparaten en granieten werkblad die de koper zelf kan uitzoeken bij ReadyforLiving. Op de vloer ligt een hoogwaardig laminaat (v-groef) met hoge plint – zelf uit te zoeken door de koper – en de wanden zijn afgewerkt met Brander Briljant spuitwerk (fijne korrel). Optioneel is de woning 2.40 meter uit te bouwen aan de achterzijde.

 

Boven zijn er drie slaapkamers en een complete badkamer. De badkamer wordt voorzien van royaal tegelwerk (o.a. 60 x 60 op de vloer, 30 x 60 op de wand, stroken achter de douche), Villeroy & Boch Architectura-sanitair en Hansgrohe-kranen. Op deze verdieping wordt fraai laminaat met een hoge plint toegepast, op de wanden komt Brander Briljant wandafwerking.

 

Op de tweede verdieping is de mogelijkheid om met een optionele dakkapel een extra kamer te creëren.

 

READYFORLIVING

Uniek aan deze woningen is dat ze volledig ‘ReadyforLiving’, ofwel ‘klaar om te wonen’ worden opgeleverd. Inclusief een luxe keuken, complete badkamer, vloer- en wandafwerking, naar smaak van de koper. Alle luxe binnenafwerking kunnen de kopers uitzoeken in de showroom van ReadyforLiving in Lelystad. Alles wordt voor oplevering in de woning aangebracht. De luxe binnenafwerking is onderdeel van de v.o.n.-koopsom en volledig financierbaar, ook eventuele opties en meerwerk.

 

DOWNLOADS

Download hieronder de relevante verkoopstukken:

 

Verkoopdocumentatie

Prijslijst

 

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

 

Buisman Makelaars

Zilverparkkade 15

8232 WJ Lelystad

 

0320-202040

info@buismanmakelaars.nl

CONTACT

Concertgebouwplein 14 - 1071 LN Amsterdam
T: 020-2358800 - E: info@readyforliving.nl

Privacyverklaring

Powered by: beeSeen | © 2021 ReadyforLiving