TŌ PARNASSIA – Halfvrijstaande Villa met topgevel

12 oktober 2018 by

TŌ PARNASSIA. De huizen zijn volledig ReadyforLiving bij oplevering – inclusief luxe keuken, badkamer, vloer- en wandafwerking. EN INCLUSIEF AANGELEGDE TUIN EN RAAMDECORATIE! Dit is onderdeel van de koopsom.

 

Warande

Een nieuw groen woongebied aan de rand van Lelystad. Dat is Warande! Vlakbij de Oostvaardersplassen, vlakbij het centrum. Vanuit Warande is het zo’n 40 autominuten van Amsterdam en 20 van Almere. De Amsterdamse Zuidas is met de trein in 33 minuten te bereiken, de fietstocht naar het station, tien minuutjes…

 

De woningen

De halfvrijstaande villa’s met topgevel zijn 147 m2 groot. Alle binnenafwerking is onderdeel van de koopsom en kan worden uitgezocht in de ReadyforLiving showroom. Onderdeel van de verkoopprijs zijn een luxe hoogglans greeploze keuken met inbouwapparatuur en granieten werkblad, een luxe badkamer (o.a. royaal tegelwerk, Villeroy & Boch-sanitair en Hansgrohe-kranen), een PVC-vloer met hoge plint beneden en een hoogwaardige laminaatvloer boven en wandafwerking op de begane grond en eerste verdieping. Liever iets anders? Ook dat is mogelijk! Laat je inspireren in onze showroom met onder andere houten vloeren, fraaie taatsdeuren en een SieMatic Boutique.

 

Volledig ontzorgd!

 

Kopers van een ReadyforLiving-woning worden volledig ontzorgd. Er komt na oplevering zelfs een ReadyforLiving-klusjesman om te helpen met het ophangen van de lampen en schilderijen… Je hoeft ‘niets’ te doen: alleen maar te genieten!

 

Koopsom

 

De koopsom voor een twee-onder-één-kapwoning met topgevel aan de Parnassialaan is vanaf € 374.950,- v.o.n. INCLUSIEF ALLE LUXE BINNENAFWERKING, RAAMDECORATIE EN AANGELEGDE TUIN!

 

 

TŌ PARNASSIA aan de Parnassialaan:

 

+ inclusief luxe keuken, badkamer, vloer- en wandafwerking

+ NIEUW: INCLUSIEF AANGELEGDE TUIN

+ NIEUW: INCLUSIEF RAAMDECORATIE

+ naar smaak van de koper

+ alle afwerking uitzoeken in onze showroom

+ onderdeel van de verkoopprijs

+ dus 100% financierbaar!

+ alles klaar bij oplevering

+ klusjesman voor een halve dag (om de schilderijen en lampen op te hangen)

 

Downloads:

Verkoopdocumentatie

 

Meer informatie:

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief via www.readyforliving.nl/meer-weten onder vermelding van ‘Parnassialaan’. Ook kun je contact opnemen met onze makelaar Buisman via 0320-202040 of info@buismanmakelaars.nl

CONTACT

Concertgebouwplein 14 - 1071 LN Amsterdam
T: 020-2358800 - E: info@readyforliving.nl

Privacyverklaring

Powered by: beeSeen | © 2021 ReadyforLiving