SPIEGELGRACHT – HERENHUIZEN

30 mei 2018 by

De herenhuizen zijn 121 m2 groot en komen op kavels van 135 m2. De huizen hebben 1 eigen parkeerplaats voor de woning. Opvallend zijn de openslaande deuren voor- en achter.

 

 

LOCATIE

Spiegelgracht komt aan de Haagwinde, op de hoek van de Buizerdweg. Het project bestaat uit 22 royale herenhuizen en grachtenpanden en ligt aan de rand van het MFA-eiland. De voorzieningen zoals Kindcentrum Warande (school en kdv) en de DEEN-supermarkt zijn naast de deur. Er is veel groen en water in de omgeving. Het centrum van Lelystad ligt op een ruime 10 minuten fietsen en je wandelt zo richting de Oostvaardersplassen. Met de auto ben je met 40 minuten in Amsterdam en 20 minuten in Almere. De Amsterdamse Zuidas ligt 35 treinminuten weg.

 

INDELING

De drielaagse woning (bouwnummer 2 tot en met 5) heeft een royale living met luxe open keuken aan de voorzijde. Deze kan de koper naar eigen smaak uitzoeken bij ReadyforLiving. Op de vloer komt een laminaatvloer met hoge plint – naar keuze van de koper – en de wanden worden afgewerkt met Brander Briljant (fijne korrel). Bij alle woningen is een uitbouw van 2.40 mogelijk. Opvallend zijn de dubbele tuindeuren voor en achter. Aan de voorzijde bieden ze toegang tot een klein terrasje.

 

 

Boven, drie slaapkamers – voorzien van een laminaatvloer (uitzoeken in de showroom) en de wanden afgewerkt met Brander Briljant. De luxe, complete badkamer heeft royaal tegelwerk, Villeroy & Boch-sanitair en Hansgrohe-kranen.

 

De tweede verdieping biedt heel veel mogelijkheden: het is een grote open ruimte met aansluiting een voor de wasmachine, maar hier kan optioneel een hele indeling worden gemaakt met twee slaapkamers, een wasruimte en een dakterras. Het aantal slaapkamers ‘groeit’ dan naar vijf!

 

Het huis is bij oplevering ‘woonklaar’, direct verhuizen is mogelijk. Na de verhuizing komt de ReadyforLiving-klusjesman je gordijnen en schilderijen ophangen. Volledig ontzorgd.

 

Het herenhuis heeft een koopsom vanaf € 257.950,- v.o.n. INCLUSIEF ALLE LUXE BINNENAFWERKING

 

DOWNLOADS

Verkoopdocumentatie Spiegelgracht Herenhuizen

Prijslijst

 

 

MAKELAAR

Buisman Makelaars

Zilverparkkade 15

8232 WJ Lelystad

0320-202040

info@buismanmakelaars.nl

CONTACT

Concertgebouwplein 14 - 1071 LN Amsterdam
T: 020-2358800 - E: info@readyforliving.nl

Privacyverklaring

Powered by: beeSeen | © 2021 ReadyforLiving