SPIEGELGRACHT – HERENHUIS SPECIAL

30 mei 2018 by

Dit speciale herenhuis ligt op de hoek van Spiegelgracht en is opvallend door de fraaie ronde hoek op de tweede verdieping. Het huis is 139 m2 groot en komt op een kavel van 191 m2. Er zijn twee eigen parkeerplaatsen voor de woning. Dit herenhuis is bijzonder licht door de ramen aan de zijkant.

 

 

LOCATIE

Spiegelgracht komt aan de Haagwinde, op de hoek van de Buizerdweg. Het project bestaat uit 22 royale herenhuizen en grachtenpanden en ligt aan de rand van het MFA-eiland. De voorzieningen zoals Kindcentrum Warande (school en kdv) en de DEEN-supermarkt zijn naast de deur. Er is veel groen en water in de omgeving. Het centrum van Lelystad ligt op een ruime 10 minuten fietsen en je wandelt zo richting de Oostvaardersplassen. Met de auto ben je met 40 minuten in Amsterdam en 20 minuten in Almere. De Amsterdamse Zuidas ligt 35 treinminuten weg.

 

INDELING

 

Het huis heeft een bijzondere indeling door de zij-ingang. De living is voorzien van een open keuken aan de voorzijde – naar eigen smaak uit te zoeken door de koper. Het woongedeelte heeft twee dubbele deuren richting de tuin. Aan de voorzijde zijn ook openslaande deuren, naar een klein terrasje.

 

 

Boven, drie slaapkamers – voorzien van een laminaatvloer (uitzoeken in de showroom) en de wanden afgewerkt met Brander Briljant. De luxe, complete badkamer heeft royaal tegelwerk, Villeroy & Boch-sanitair en Hansgrohe-kranen.

 

De tweede verdieping is erg ruim en biedt de mogelijkheden voor een logeerkamer, filmruimte, atelier, kantoor… Of alles tegelijk! Hier is ook een aansluiting voor wasapparatuur.

 

Het huis is bij oplevering ‘woonklaar’, direct verhuizen is mogelijk. Na de verhuizing komt de ReadyforLiving-klusjesman je gordijnen en schilderijen ophangen. Volledig ontzorgd.

 

Het herenhuis special heeft een koopsom van € 299.950,- v.o.n. INCLUSIEF ALLE LUXE BINNENAFWERKING

 

DOWNLOADS

Verkoopdocumentatie Spiegelgracht Herenhuizen

Prijslijst

 

 

MAKELAAR

Buisman Makelaars

Zilverparkkade 15

8232 WJ Lelystad

0320-202040

info@buismanmakelaars.nl

CONTACT

Concertgebouwplein 14 - 1071 LN Amsterdam
T: 020-2358800 - E: info@readyforliving.nl

Privacyverklaring

Powered by: beeSeen | © 2021 ReadyforLiving