SPIEGELGRACHT – GRACHTENPAND

30 mei 2018 by

Een uniek huis: een woonkeuken beneden met een terras aan het water en een verdiepinggrote living (circa 50 m2) op de eerste verdieping. Twee eigen parkeerplaatsen voor de woning en de mogelijkheid een dakterras te maken bovenop het huis. Het XXL-grachtenpand is 159 m2 groot en ligt op een kavel van 150 m2.

LOCATIE

Spiegelgracht komt aan de Haagwinde, op de hoek van de Buizerdweg. Het project bestaat uit 22 royale herenhuizen en grachtenpanden en ligt aan de rand van het MFA-eiland. De voorzieningen zoals Kindcentrum Warande (school en kdv) en de DEEN-supermarkt zijn naast de deur. Er is veel groen en water in de omgeving. Het centrum van Lelystad ligt op een ruime 10 minuten fietsen en je wandelt zo richting de Oostvaardersplassen. Met de auto ben je met 40 minuten in Amsterdam en 20 minuten in Almere. De Amsterdamse Zuidas ligt 35 treinminuten weg.

 

INDELING

 

Op de begane grond zijn een inpandige berging en een prachtige woonkeuken met hoge plafonds (3.40 meter). De luxe keuken kan worden uitgezocht door de koper. Vanuit de keuken is er toegang naar een terras aan het water. In de gehele woning wordt Brander Briljant wandafwerking (fijne korrel) en een hoogwaardige laminaatvloer (naar smaak van de koper) toegepast. Optioneel zijn gladde wanden en bijvoorbeeld parket of pvc ook mogelijk!

 

 

De eerste verdieping is een royale living met fraai uitzicht over het water. Er zijn diverse optiemogelijkheden zoals een balkon of vierde slaapkamer met badkamer.

 

De tweede verdieping heeft drie slaapkamers en een luxe badkamer (o.a. Villeroy & Boch, Hansgrohe) – naar smaak van de koper.

 

Het huis is bij oplevering ‘woonklaar’, direct verhuizen is mogelijk. Na de verhuizing komt de ReadyforLiving-klusjesman je gordijnen en schilderijen ophangen. Volledig ontzorgd.

 

KOOPSOM: vanaf € 296.950,- v.o.n. 

 

DOWNLOADS

Verkoopdocumentatie Spiegelgracht Grachtenpanden

Prijslijst

 

 

MAKELAAR

Buisman Makelaars

Zilverparkkade 15

8232 WJ Lelystad

0320-202040

info@buismanmakelaars.nl

CONTACT

Concertgebouwplein 14 - 1071 LN Amsterdam
T: 020-2358800 - E: info@readyforliving.nl

Privacyverklaring

Powered by: beeSeen | © 2021 ReadyforLiving