Ontwikkelteam Garnalenweg gaat 20 luxe terraswoningen met garage en 17 herenhuizen met tuin realiseren.

11 juni 2018 by

Nabij ‘het kanon’ gaat het Ontwikkelteam Garnalenweg, bestaande uit NGM Development en ReadyforLiving Projectontwikkeling 37 woningen realiseren: 20 luxe terraswoningen met garage en 17 herenhuizen met tuin. Het plangebied grenst direct aan het oude Spakenburg.

De locatie maakt onderdeel uit van een heterogene en deels historische bebouwing aan de rand van het vissersdorp Spakenburg. De plek was tot nu toe in gebruik als rokerij en zeevishandel. De locatie en zijn omgeving kennen een aantal bijzondere kwaliteiten; die bestaan allereerst uit de nabijheid tot het centrum van Spakenburg met zijn hoge cultuurhistorische en recreatieve waarde. Verder heeft het straatje Weikamp een intiem, kleinschalig en sociaal karakter. Aan het eind van de Weikamp heeft men vanuit de Oostdijk een verassend weidse uitzicht over het Gooimeer en de groene dijk.
Voor de invulling is er een woonbuurt met een intiem karakter en grote diversiteit ontworpen. VMEZ Architecten tekende een klassieke woonbuurt.

Aan de buitenzijde komen 20 luxe terraswoningen: robuuste panden met royale terrassen. Deze huizen hebben een bijzondere indeling, met een garage en tuinkamer (ook te gebruiken als kantoor of praktijk aan huis) op de begane grond en een living met terras op de eerste verdieping. Vanaf het terras is er een uniek uitzicht.

In het binnengebied staan fraaie herenhuizen, enkele hoekhuizen zijn voorzien van een garage. Volledig woonklaar Alle huizen in het project zijn volledig ‘woonklaar’ bij oplevering. De kopers kunnen als onderdeel van de v.o.n.-koopsom in de eigen kopersshowroom van ReadyforLiving een luxe keuken, complete luxe badkamer (met onder andere Villeroy & Boch-sanitair en Hansgrohe-kranen), vloer- en wandafwerking uitzoeken. Deze afwerking, naar smaak van de koper, wordt aangebracht in de woning voor oplevering. Na de sleuteloverdracht is het dus ‘direct wonen’. Na oplevering komt de ReadyforLiving-klusjesman helpen met het ophangen van de schilderijtjes. Volledig ontzorgd.

Onze huizen zijn flexibel zo kunnen de grondgebonden woningen nu, of op termijn, worden uitgebreid met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, is er ruimte voor kantoor- of praktijk aan huis of inwonende familieleden.

ReadyforLiving werkt volgens een uniek concept: Iedere woning wordt woonklaar opgeleverd, naar eigen smaak van de koper, binnen de verkoopprijs.

CONTACT

Concertgebouwplein 14 - 1071 LN Amsterdam
T: 020-2358800 - E: info@readyforliving.nl

Privacyverklaring

Powered by: beeSeen | © 2021 ReadyforLiving