MONDRIAAN – HOEKWONINGEN

12 april 2018 by

De hoekwoningen zijn 125 m2 groot op kavels van 136 m2 tot 235 m2. Achter de woningen zijn één of twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De achtertuinen liggen op het zuidoosten.

 

LOCATIE

De woningen komen aan de Weegbree in de tweede fase van Warande Lelystad, vlakbij de voorzieningen van het MFA-eiland zoals het Kindcentrum Warande en de DEEN-supermarkt. In de directe omgeving komt een klein park en ligt veel water. Het centrum van Lelystad ligt op een ruime 10 minuten fietsen en je wandelt zo richting de Oostvaardersplassen.

 

INDELING

De drielaagse woning heeft een royale living met luxe open keuken aan de voorzijde. Deze kan de koper naar eigen smaak uitzoeken bij ReadyforLiving. Op de vloer komt een laminaatvloer met hoge plint – naar keuze van de koper – en de wanden worden afgewerkt met Brander Briljant (fijne korrel). Bij alle woningen is een uitbouw van 2.40 mogelijk.

Boven, drie slaapkamers – voorzien van een laminaatvloer (uitzoeken in de showroom) en de wanden afgewerkt met Brander Briljant. De luxe, complete badkamer heeft royaal tegelwerk, Villeroy & Boch-sanitair en Hansgrohe-kranen.

 

De tweede verdieping biedt heel veel mogelijkheden: het is een grote open ruimte met een kast met aansluiting voor de wasmachine, maar hier kan optioneel een hele indeling worden gemaakt met drie kamers en een overloop. Alle ruimte voor een atelier, inloopkast of werkkamer… De tweede verdieping kan met 17m2 worden uitgebreid, de woning ‘groeit’ dan naar 142 m2.

 

Het huis is bij oplevering ‘woonklaar’, direct verhuizen is mogelijk. Na de verhuizing komt de ReadyforLiving-klusjesman je gordijnen en schilderijen ophangen. Volledig ontzorgd.

 

VERKOOPDAG EN INSCHRIJVEN

De start verkoop is zaterdag 14 april tussen 11.00 en 13.00 uur in de ReadyforLiving-showroom aan de Schoepenweg 59A in Lelystad.

 

Iedereen die zich heeft ingeschreven via www.readyforliving.nl/meer-weten o.v.v. MONDRIAAN krijgt donderdag 12 april alle verkoopinformatie zoals volledige prijslijst, inschrijfformulier en verkoopdocumentatie. Inschrijfformulier kan tot vrijdag 20 april, 18.00 uur worden ingeleverd bij Buisman Makelaars via info@buismanmakelaars.nl. De projectontwikkelaar zal de woningen toewijzen op basis van de inschrijfformulieren, de makelaar zal de ‘negen gelukkigen’ uiterlijk donderdag 26 april inlichten.

 

DOWNLOADS

Verkoopdocumentatie

Prijslijst

Inschrijfformulier

 

MAKELAAR

Buisman Makelaars

Zilverparkkade 15

8232 WJ Lelystad

0320-202040

info@buismanmakelaars.nl

CONTACT

Concertgebouwplein 14 - 1071 LN Amsterdam
T: 020-2358800 - E: info@readyforliving.nl

Privacyverklaring

Powered by: beeSeen | © 2021 ReadyforLiving