Pure

Natuurlijk, authentiek en ruw

Pure living is de eerste inspiratiewoonstijl van ReadyforLiving. Pure living staat voor warme en stoere materialen zoals hout en linnen. Mooie tinten taupe, grijs en off-white.

Het gevoel van Pure living hebben wij vertaald naar een keuken, een badkamer en een vloer.

De ‘pure’ keuken is voorzien van een houtstructuur en heeft een landelijke uitstaling. De keuken is beschikbaar in diverse kleuren en voorzien van laden en deuren met een luxe, rustige sluiting. Standaard wordt de keuken uitgevoerd met 5 inbouwapparaten: een kookplaat, combi ovenmagnetron, volledig geïntegreerde vaatwasser, afzuigkap en koelkast met vriesvak. Het werkblad is gemaakt van sober, dik graniet.

De badkamer heeft een mooie vloer van 60×60 tegels in een natuurtint. Op de wand wordt een 30×60 tegel toegepast. Luxe items vormen de Easy-drain, het vrijhangende toilet, Villeroy & Boch-sanitair en Hansgrohe thermostaatkranen. Eyecatcher: de prachtige achterwand in de douche geeft je dat luxe spagevoel!

De woningen worden voorzien van wandafwerking

Op de vloer komt een prachtig houtstructuur laminaat. Niet van een massieve vloer te onderscheiden. Voorzien van een V-groef en plankenstructuur en afgemaakt door een luxe, 5 centimeter hoog witte MDF plint.

Ook de tuin wordt bij een ReadyforLiving-huis niet vergeten: vaak worden de voortuinen uniform afgewerkt.

Puur en cosy… Zo fijn kan je nieuwe thuis zijn!

CONTACT

Concertgebouwplein 14 - 1071 LN Amsterdam
T: 020-2358800 - E: info@readyforliving.nl

Privacyverklaring

Powered by: beeSeen | © 2021 ReadyforLiving