Mix & Match

Zo kleurrijk als jij bent!

De derde inspiratiesmaak van ReadyforLiving heet Mix & Match. Mix & Match living is lekker gek en anders dan de buren… Onverwachte kleurcombinaties gecombineerd met persoonlijke en opvallende items.

Zo hebben wij Mix & Match vertaald:

Een keuken in een matte zand look met een stoer granieten werkblad. De keuken is voorzien van 5 inbouwapparaten waaronder een vaatwasser en combi ovenmagnetron en heeft luxe ‘soft’ sluitingen. Een fijne keuken als middelpunt van het familieleven, tijd voor verrukkelijk eten!

Eyecatcher in de Mix & Match badkamer is de gekleurde achterwand bij de douche. Ook deze badkamer wordt standaard opgeleverd met sanitair van Villeroy & Boch, prachtige grote vloertegels van 60×60 centimeter, een designradiator en thermostaatkranen van Hansgrohe.

De woningen worden voorzien van wandafwerking.

Bij Mix & Match denken we aan een laminaatvloer met V-groef in een lichte houtkleur. Onze laminaatleverancier staat garant voor levensechte nabootsing van massieve vloeren: een prachtig alternatief voor parket. Wij maken de vloer af met een luxe, 5 cm hoge witte MDF plint.

Ook de tuin wordt gezamenlijk aangepakt, zo hebben veel woningen van ReadyforLiving een aangelegde voortuin, voorzien van beplanting en tegels. Wel zo mooi!

Lekker anders, dat past bij ons!

CONTACT

Concertgebouwplein 14 - 1071 LN Amsterdam
T: 020-2358800 - E: info@readyforliving.nl

Privacyverklaring

Powered by: beeSeen | © 2021 ReadyforLiving