Living in Vreeland Vrijstaande Villa

21 september 2018 by

VRIJSTAANDE VILLA

LIVING IN VREELAND

 

 

 

De vrijstaande villa maakt deel uit van het project Living in Vreeland, een nieuwbouwproject van 7 villa’s aan de rand van Vreeland. De huizen krijgen een klassieke uitstraling en zijn uitgevoerd met mooie details als grote dakoverstekken, erkers en luiken.

 

Het huis is 191 m2 groot en wordt als onderdeel van de koopsom volledig woonklaar opgeleverd: inclusief alle luxe binnenafwerking. Je kunt deze als koper zelf uitzoeken in de eigen showroom van projectontwikkelaar ReadyforLiving. De kavel is 748 m2 groot, de achtertuin circa 30 meter diep!

 

INDELING

Begane grond

 

Entree aan zijkant van de woning – hal met meterkast en toegang tot toilet (Villeroy & Boch-sanitair, 60×60 centimeter grote tegels op de vloer naar keuze van de koper) – geschilderde trap naar boven.

 

Zeer royale, U-vormige living (circa 68 m2) met twee dubbele openslaande deuren richting de achtertuin. Aan de voorzijde is er een mooie erker en een luxe open keuken van SieMatic met Siemens-inbouwapparatuur, die de koper zelf kan laten samenstellen bij ReadyforLiving.

Door de gehele woning worden de wanden glad afgewerkt en gesaust. Op de gehele begane grond wordt een eiken lamelparketvloer toegepast, met hoge plint.

 

Garage met deur naar de achtertuin.

 

Eerste verdieping

Op de gehele eerste verdieping ligt een hoogwaardige laminaatvloer met plint, deze kun je zelf uitzoeken. Er zijn drie royale slaapkamers van 16,6 m2, 15 m2 en 12,5 m2. De luxe badkamer wordt onder andere voorzien van een douche met Easydrain, royaal tegelwerk (onder andere 60×60 centimeter op de vloer, stroken achter de douche, 30×60 centimeter op de wand), Villeroy & Boch-sanitair, een badmeubel (90 centimeter breed) en Hansgrohe-kranen. Deze afwerking kun je naar smaak uitzoeken.Vanaf de hal is er een geschilderde trap naar de tweede verdieping.

 

Tweede verdieping

De tweede verdieping is voorzien van gladde wandafwerking op de rechte delen en een laminaatvloer met plint. Op deze verdieping is ook de aansluiting voor de wasmachine. In overleg met ReadyforLiving is hier een indeling te maken, onder andere door het toepassen van dakkapellen (optioneel).

 

TUIN

De tuin is circa 30 meter diep en heeft een landelijke uitstraling met volgroeide knotwilgen en fruitbomen. Er wordt een houten terras (onderdeel van de verkoopprijs) aangebracht over de bestaande oude watergang.

 

READYFORLIVING 

Koopsom van de woning is inclusief luxe binnenafwerking, naar jouw smaak. Alles kun je zelf uitzoeken in de showroom van projectontwikkelaar ReadyforLiving. De binnenafwerking wordt aangebracht voor oplevering van het huis. Na oplevering komt de ReadyforLiving-klusjesman helpen met het ophangen van lampen en schilderijen. Volledig ontzorgd.

 

Koopsom van de vrijstaande villa is € 745.000,- v.o.n. INCLUSIEF ALLE LUXE BINNENAFWERKING

 

MEER INFORMATIE:

Neem voor meer informatie contact op met Brecheisen Makelaars: 030-6663998 of nieuwbouw@brecheisen.nl

 

DOWNLOADS

Inschrijfformulier

Prijslijst

Verkoopdocumentatie

CONTACT

Concertgebouwplein 14 - 1071 LN Amsterdam
T: 020-2358800 - E: info@readyforliving.nl

Privacyverklaring

Powered by: beeSeen | © 2021 ReadyforLiving