Halfvrijstaande woningen Living in Zeewolde

5 april 2018 by

De halfvrijstaande woningen van Living in Zeewolde zijn 149 m2 groot, zijn voorzien van een garage en een ruime oprit voor twee auto’s en komen op een kavel van 320 m2. Er zijn 2 halfvrijstaande woningen beschikbaar.

LOCATIE

De woningen komen aan De Vriendschap (ter hoogte van het Roode Hert) in de tweede fase van de Molenbuurt in Polderwijk, vlakbij de DekaMarkt en het water van de Waterlinie en het Wolderwijd. Door de wadi’s voor de woningen liggen ze verder van de weg – groen direct voor de deur.

 

INDELING

Je komt het huis binnen via een fraaie zij-ingang. De huizen hebben een zeer royale living met openslaande deuren aan de voorzijde. Aan de achterzijde van het huis is een luxe keuken met 5 inbouwapparaten en granieten werkblad die de koper zelf kan uitzoeken bij ReadyforLiving. Op de vloer ligt een een fraaie PVC-vloer met hoge plint – zelf uit te zoeken door de koper – en de wanden zijn afgewerkt met Brander Briljant spuitwerk (fijne korrel).

 

Boven zijn er drie slaapkamers en een complete badkamer. De badkamer wordt voorzien van royaal tegelwerk (o.a. 60 x 60 op de vloer, 30 x 60 op de wand, stroken achter de douche), Villeroy & Boch Architectura-sanitair en Hansgrohe-kranen. Op deze verdieping wordt fraai laminaat (v-groef) met een hoge plint toegepast, op de wanden komt Brander Briljant wandafwerking.

 

Op de tweede verdieping is de mogelijkheid om een extra kamer te creëren, eventueel met een optionele dakkapel.

 

Het huis is bij oplevering ‘woonklaar’, direct verhuizen is mogelijk. Na de verhuizing komt de ReadyforLiving-klusjesman

 

READYFORLIVING

Uniek aan deze woningen is dat ze volledig ‘ReadyforLiving’, ofwel ‘klaar om te wonen’ worden opgeleverd. Inclusief een luxe keuken, complete badkamer, vloer- en wandafwerking, naar smaak van de koper. Alle luxe binnenafwerking kunnen de kopers uitzoeken in de showroom van ReadyforLiving in Lelystad. Alles wordt voor oplevering in de woning aangebracht. De luxe binnenafwerking is onderdeel van de v.o.n.-koopsom en volledig financierbaar, ook eventuele opties en meerwerk.

 

DOWNLOADS

Download hieronder de relevante verkoopstukken:

 

Verkoopdocumentatie

Prijslijst

 

MEER INFORMATIE

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

 

Buisman Makelaars

Zilverparkkade 15

8232 WJ Lelystad

 

0320-202040

info@buismanmakelaars.nl

CONTACT

Concertgebouwplein 14 - 1071 LN Amsterdam
T: 020-2358800 - E: info@readyforliving.nl

Privacyverklaring

Powered by: beeSeen | © 2021 ReadyforLiving